top of page

Repair Café Utrecht-Oost

Beste Repair Café-geïnteresseerde, Lekker uitgerust, de afgelopen weken? Wij, team Repair Café Utrecht-Oost, in elk geval wel. Wij repareren we weer spullen die de zomer niet hebben overleefd. Daar is kennelijk veel behoefte aan, want alle te reserveren plaatsen zijn sinds een aantal dagen volgeboekt.


Toch langskomen?

Dat kan. Ook als je geen plek gereserveerd hebt, willen we je helpen bij een reparatie. Besef wel dat het dan lang kan duren voor je aan de beurt bent, want bezoekers die gereserveerd hebben, krijgen voorrang.

Als je textiel of een fiets wilt laten repareren, kun je zéker langskomen. Het is handig daarvoor alsnog een mailtje te sturen naar e-mailadres repaircafeutrecht@gmail.com.

Andere mogelijkheden op korte termijn

Heb je niet gereserveerd? En wil je niet het risico lopen om lang op je beurt te moeten wachten als spontane bezoeker? Meld je reparatieverzoek dan aan bij Repair Café De Bieb in de Openbare Bibliotheek aan De Neude. Dit Repair Café is zaterdag(middag) 2 september open.

Of bezoek het nieuwe Repair Café in Oudwijk: Repair Café Podium Oost, op woensdag(middag) 6 september. Aanmelden is niet nodig.

Natuurlijk hopen we je nog weleens terug te zien bij Repair Café Utrecht-Oost.;-)

Tip: workshop Thuis repareren, 10 september

Wil je een keer zélf iets repareren, maar weet je niet hoe je het (veilig) moet aanpakken? Meld je aan voor de repareer-zelfworkshop van Repair Café De Bieb! Deze workshop wordt gehouden op 10 september (12.00u - 13.30u) in de Openbare Bibliotheek aan de Neude.

Meer informatie Verdere praktische informatie Repair Café Utrecht-Oost: Hoe laat? 13.30u - 16.00u inloop Waar? Activiteitencentrum De Wilg, Mecklenburglaan 3-5 Prijs? Nul euro. Een vrijwillige bijdrage is zeer welkom (contant of via QR-code). Parkeren kan (betaald) in de parkeerstroken in de buurt. Tot ziens! Team Repair Café Utrecht-Oost

86 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page