top of page

Wijkfeest

Beste bewoners, buurtcomités/verenigingen en ondernemers, Graag nodigen we iedereen uit om elkaar weer te ontmoeten tijdens een Wijkbijeenkomst. De bijeenkomst staat in het teken van fun fun fun, informatie delen en elkaar weer kunnen ontmoeten. Eindelijk is er weer een moment om gezellig met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een hapje & drankje.

Wat: Wijkbijeenkomst c.q. buurtfeest en elkaar leren kennen in Buurthuis De Leeuw

Wanneer: 27 augustus, van 14:00 tot 18:00

Waar: Buurthuis De Leeuw, Samuel van Houtenstraat 1, 3515 EA, Utrecht

Wie: Wijkbureau, Buurtcomités, Verenigingen, inwoners van alle 11 buurten uit Noordoost Utrecht en met trots mogen wij tijdens deze bijeenkomst onze nieuwe Wijkwethouder aan jullie introduceren: Susanne Schilderman Zoals eerder gezegd komt er na meerdere corona jaren eindelijk een moment waar we de wijk weer bij elkaar kunnen brengen. Om “divers en inclusief” te zijn zorgen we voor leuke dingen voor iedereen. Hapjes, drankjes, muziek van een lokale zangeres:”XardonyX”, leuke activiteiten voor de kinderen enz. En voor wie in de materie wil duiken en geïnformeerd wil worden over diverse zaken kan dat ook. Er zijn diverse thematafels, waaronder het Wijkbureau met o.a. informatie over het initiatievenfonds, een presentatie van Labyrinth Onderzoek & Advies met de enquêteresultaten 2021 ingevuld door meer dan 3000 medeburgers, Buurt met Pitt, Voedselbank Noordoost, Tiny Houses voor studenten, Burger Beraad Noordoost, Buurtbudgetten, Groen Groepen, Verkeers groepen, bestaande Buurtcomités & opzetten van nieuwe buurtcomités, Dock & en de nieuwe wijkkinderraad + reacties van kinderen op initiatieven en IVN Vecht en Plassengebied etc. Wij zijn als Wijkplatform apolitiek: iedereen van links tot midden tot rechts is welkom… en uiteraard ook alles wat ertussen zit. Alle nieuwe raadsleden worden uitgenodigd om het gesprek mee aan te gaan.

Als het kan laat dan graag aan ons weten of je komt via het volgende mailadres:Wijkfeestnoordoost@gmail.com(dan kunnen wij zorgen voor voldoende hapjes/ fris/wijn, etc.). Beslis je op het laatste moment spontaan langs te komen, dan ben je uiteraard gewoon van harte welkom en kun je gewoon aansluiten. Heb je vragen, stel ze dan via het bovenstaand e-mailadres. De Wijkplatformleden Varsha en Fred zullen dan je vragen beantwoorden. U bent van harte uitgenodigd namens: Maarten Grienberger, Wijkbureau Noordoost en Susanne Schilderman, de nieuwe Wethouder Christian Naethuys, Voorzitter Wijkplatform Noordoost.10 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page