top of page

Over Pia

Schermafbeelding 2023-01-07 om 22.44.11.png

Mijn naam is Pia Kemper.

Ik ben in Utrecht geboren op 22 november 1954.

Momenteel woon ik in Tuindorp Oost met mijn gezin.

In het verleden heb ik fysiotherapie gestudeerd. Helaas was er indertijd moeilijk aan werk te komen omdat de verzekeringsmaatschappijen limieten gingen stellen. Er moest toch brood op de plank en zo belandde ik in een trainee programma bij een bank om filiaalmanager te worden. Dat heb ik een groot aantal jaren gedaan en daarna ik heb meerdere functies vervuld bij diverse disciplines binnen die bank. Dat ging goed, zolang ik in mijn functie intensief contact had met mensen.

Als filiaalmanager en accountmanager, kon ik prima functioneren.

Toch bleef het vak als fysiotherapeut altijd een gemis.

Later kwam ik terecht als adviseur in allerlei projecten en daardoor werd het gemis van mijn oude vak alleen maar erger.

Na 23 jaar heb ik de switch gemaakt naar mijn oude vak.  

Ik heb een aantal studies gevolgd om deze nieuwe weg een goede inhoud te geven en ben tot op de dag van vandaag nog werkzaam in mijn bedrijf waar ik o.a. stoelmassages verzorg bij bedrijven en workshops geef op het gebied van Stressmanagement en meerdere zaken, o.a. cursussen voor ouders en kinderen en ook op scholen geef ik workshops om het pesten tegen te gaan. Ik ben overtuigd dat goede verantwoorde aanraking ontzettend belangrijk is. Ik werk vanuit van uit de basis van de Haptonomie.

Omdat ik zag dat er in mijn wijk zo veel veranderde door een groter winkelcentrum met alle gevolgen van dien: Ouderen die niet meer durfden over te steken, hardrijdend verkeer, het plaatsen van her en der auto’s op de stoep, fijnstof, dieren die worden aangereden etc., ben ik me gaan verdiepen in het verkeer en mogelijke oplossingen. Helaas kwam ik tot de conclusie dat degenen die het ontwerpen zich niet altijd verdiepen in de leefomgeving van de mensen die er wonen. Ik ben ervan overtuigd dat er gezamenlijke oplossingen mogelijk zijn en wil me daarvoor inzetten. Dat is de reden dat ik me heb aangesloten bij het Wijkplatform Noordoost.

bottom of page