top of page

Over Maarten

image001.jpg

Mijn naam is Maarten Grienberger, werkzaam als wijkadviseur bij Wijkbureau Noordoost gemeente Utrecht. Als wijkbureau vervullen we een verbindende rol tussen de wijk en de gemeente. Heb je een vraag aan de gemeente maar je weet niet waar je moet zijn? Of heb je een leuk idee voor in de openbare ruimte, of het organiseren van een activiteit met andere bewoners? Neem dan contact op met mij of het Wijkbureau. Kijk voor meer informatie opwww.utrecht.nl/noordoost en www.utrecht.nl/initiatievenfonds.

 

Waar ik warm van wordt is samen kijken naar wat nodig is om de leefwereld prettig te maken, én te houden. Niet alleen met mijn collega’s binnen de gemeente, maar ook samen met bewoners en organisaties. Doen wat nodig is, is mijn motto. Ik wil graag bereiken dat bewoners een positief beeld van de gemeente krijgen. Dat we er alles aan doen om (nieuwe) bewoners prettig te laten wonen en leven in de wijk, en in Utrecht.

 

Prettig wonen en leven is wel voor iedereen anders. Er zijn dan ook veel belangen om rekening mee te houden. Niet alles kan. Door duidelijk te zijn, en te denken in mogelijkheden, probeer ik het verschil te maken.

bottom of page